Iskolánkról

Naptár


Szivem Galéria a
Tandem Gimnáziumban


EZRA nyelviskola

Nyelvvizsga jelentkezés

Tandem vizsgák leírása

Alapműveltségi vizsga

 E vizsga a 10. osztály végén, a gimnáziumi tanulmányok alapozó két évének tananyagából való tudásanyag legfontosabb elemeinek számonkérése. A kifutó tantárgyak mellett az érettségi tantárgyakat érinti az írásbeli és a szóbeli vizsga. Első megmérettetés ez a diákok számára, hogy önállóan bemutathassák tudásukat.

Kis érettségi  

A 11. osztály végén az érettségihez vezető első gyakorlás és megmérettetés ez a vizsga. Csak érettségi tantárgyak szerepelnek benne. Körülményeiben azonos az „igazi, a nagy" érettségivel. Szó- és írásbeli részekből áll, és valós érettségi feladatsorok, illetve szóbeli tételek vannak kijelölve. Természetesen a még nem tanult ismeretek nem szerepelnek a vizsgán, és a szóbeli tételek száma is ennek megfelelően kevesebb. Kiváló erőpróba, segíti a szellemi önismeretet, segít a tanulási technikák javításában.    

Próbaérettségi  

A 12. osztály félévekor, januárban van az utolsó megmérettetés az érettségi előtt.  Tárgya minden érettségi tárgy, a választottak is. Igazi finomra hangolás, a feladatok megoldásának, feldolgozásának módszertani gyakorlása. A vizsga írásbeli része az eddigi érettségik hivatalosan közzétett anyaga, míg a szóbeli részben az adott tantárgy szóbeli tételsora. 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Tandem Gimnázium